| Yalın Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
| Konu: Yalın Şarkı Sözleri C.tesi Mayıs 19, 2007 11:22 am | |
| Herşey Sensin
Koydum sevinclerimi önüme, Baktım hepsi sensin Yazdığım şihirlerin her hecesi Üzüldüğüm tüm flimler Yıpranmamış hayatlar büyük hüzünler bekler Her işte bir hayır bu işte hepsi sensin
Şimdi senden vaz mı geçmeli Masal olup yola devam mı etmeli Ben kalpten sorumlu Aşka sorumluydum anladım herşey sensin
Şimdi senden vaz mı geçmeli Masal olup yola devam mı etmeli Ben kalpten sorumlu Aşka sorumluydum anladım herşey sensin | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece C.tesi Mayıs 19, 2007 11:25 am | |
| Sen Dönmeden Uyumam Bu Gece
uygun bir gökyüzü bulup parmalalıyım yangın bir aşka atılıp kor olmalıyım mutluluk yürekli olana yakışır ben sevdiysem buna kim karışır onlar buna dümdüz delilik diyorlar deli kalp sesinin izinde bilmiyorlar yorulmadan hangi tepe aşılır ben sevdiysem buna kim karışır isteyipte söyleyemediğim çok şey var sen dönmeden uyumam bu gece düşün bi benden başka gerçeğin mi var sen dönmeden uyumam bu gece sen dön ben uyumam bu gece | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Kalamadım C.tesi Mayıs 19, 2007 11:26 am | |
| Kalamadım
İçim sızlıyor doğru Ama sana git demekten başka yol mu var Onların doğrularıyla büyürken İçine hayat çekmek değil kolay Sesim çıkmıyor doğru Ama bağırsam kime ne faydası var Bedelli mutluluklar düzeninde Yüreğe güvenmek değil kolay Gerçeğin kenarından hayatın düzenine Bir yol bulup ben akamadım Bugün budur pencere yarın kışla yüzleşince Çok üzgünüm kalamadım | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Ara Sıra C.tesi Mayıs 19, 2007 11:28 am | |
| Ara Sıra
Her bir kenarı köşesi yerle bir olmadan Bir gönül fırtınası bu kenti vurmadan Dibe vurup da orda mutlu olmadan Kolay yol yok olmaya giden
Ara sıra gidip gidip geleceğim Onlar konuşurken ben sana döneceğim Anılar her şeyden güçlü elbet Ara sıra gidip geleceğim Onlar konuşurken ben sana döneceğim Ağır ağır yolla dönülür elbet | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Güle Güle C.tesi Mayıs 19, 2007 11:28 am | |
| Güle Güle
Sonsuz mutluluklar dilerim Seni bir yerden tanımıyor gibiyim Elimde cephanelerim Gerisi boşver ben hallederim Kim olduğuna emin mi yüreğin Seni buralarda unutuyor gibiyim Kalbimde meyhanelerim Ben eğlenirim, içimde hep eğlenirim
Burdan gökyüzüne gider bu yol Dosdoğru güneşe uzar gider Tüm hesaplarını seninle bırakır Burdan güneye iner bu yol Dümdüz kumsala akar gider Tüm kırıklarını denize bırakır Güle güle gider | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Alışmak Zorundayım C.tesi Mayıs 19, 2007 11:29 am | |
| Alışmak Zorundayım
Dün hayat durdu benim için Sanki bugün herşey farklı Sanki bu ev benim değil Bu nefes bana zararlı Alışmaya çalışmak diye birşey yok Alışmak zorundayım Üzülmemek diye birşey yok Üzülmem gerek
Severek unutmak olur iş mi Bilerek uçuruma önden atlanır mı ki Kaybettiğinin yerine ne koysan dolmaz Boş bırakacağım yerini hep bomboş | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Cumhuriyet C.tesi Mayıs 19, 2007 12:22 pm | |
| Cumhuriyet
Aşktanadam misali bu acıdan nefes alamazken Önümde günler geçiyor sen hala aynı yerde Sarılmak anlamlanmıştı Seninle hayat oyalanmıştı Ne gündüzün gecenin farkında Şimdi hepsini geri verin bana
Kalbimin orta yerinde bu nasıl bir cumhuriyet seninki Nasıl bir hakimiyet ben anlamadım Sustum sustum sonunda dayanamdım Aşkmısın dertmisin yoksa canına susamak mı benimki Hayatı kovalamak mı dört nala bu evden Uyudum uyandım hala anlamadım | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Koyver C.tesi Mayıs 19, 2007 12:24 pm | |
| Koyver
Her çağırdığında ayağına gelmez mutluluk Sessiz sessiz sindireceksin Ya da geçip önüne Yüzüne yüzüne indireceksin
Yoktan var etmeli bazen mutluluğu Aynaya bak çok sev bulduğunu Sen sana her zaman iyi gelensin Koyver gitsin bırak gururu | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Ama Olsun C.tesi Mayıs 19, 2007 12:25 pm | |
| Ama Olsun
Canın sağ olsun Söylesene değil söyletene bak demişler Yazdım sana çok şarkı Yazarım bir o kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime eklemişler
Ama olsun Oyunlardan çok öğrendiğim var Ama olsun Zaman durur sana aşkım durmaz
En kötüsü böyle olsun Her acı sonunda huzura kavuşur demişler Sevdim seni çok sardım Severdim bir bu kadar daha Umduğunla değil bulduğunla yetin demişler Seni bana nerden göndermişler Nasıl olup da kalbime eklemişler
Ama olsun Oyunlardan çok öğrendiğim var Ama olsun Zaman durur sana aşkım durmaz
İlk treni kaçırma Burdan gidişler hep tek yönlü Dönüşe gar kapalı Ama olsun | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Gelme C.tesi Mayıs 19, 2007 12:27 pm | |
| Gelme
duydumki cok pismanmissin gecen gözyasiyla dolmus
sana deli gibi asikken tükettigin bu kalbe yan seni cok sevmistim inan
sana gözü gibi bakarken kaybettigin askina yan seni canim bilmistim inan
gelme bunca yilin ardindan dönme yeniden baslayamam son sözün hala rüyalarimda kalbim yorgun artik dayanamam yeniden baslamaya
dönüsü yokki her hatadan gözlerde bitmisse yürekte aranmaz inan
sana gözü gibi bakarken kaybettigin askina yan seni canim bilmistim inan
sana deli gibi asikken tükettigin bu kalbe yan seni cok sevmistim inan
gelme bunca yilin ardindan dönme yeniden baslayamam son sözün hala rüyalarimda kalbim yorgun artik dayanamam yeniden baslamaya | |
|
| |
| Yalın Şarkı Sözleri | |
|