joker77 Admin
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 35 Localisation : yalova Kayıt tarihi : 17/05/07
| Konu: AŞKISI Paz Şub. 03, 2008 4:32 pm | |
| AŞKISI Yüreğinin ortasına Bir çığ düştü söyleyemem Öyle derin bir sancı ki Sızlanırım söyleyemem Yokluğun acısını Hep çekerim söyleyemem Sensiz çığlık düğümlenir Boğazıma söyleyemem Seni ne çok sevdiğimi Hissederim söyleyemem Gidişlerim ecelimdir Can çekişir söyleyemem Sana öyle hasretim ki Baksan bile göremezsin Engin derya gibi sevdim Mümkün değil ölçemezsin Perişanım viraneyim Ne haldeyim bilemezsin Öyle bir uzaksın ki Gözyaşlarımı silmezsin... Ayrılıklar can yoldaşım Yokluğunla dertli başım Dinmez gözlerim de yaşım Sen çilemi göremezsin Yalnızlıktan korkuyorum Biliyorum gelemezsin Ben burada ağlar iken Eminim ki gülemezsin… Seni öyle özledim ki Kelimeler hiç yetmiyor Yıkılmayan sevgimize Darbeyi hasret vuruyor O teninin kokusuna Destelerce gül yetmiyor Sayfalarca sana yazdım Aşkımı anlatmaya yetmiyor Çığlıklarım doruklarda Bu sevdaya ses yetmiyor Sokaklarda sabahladım Teselliler de kan etmiyor Ucumda ölüm olsa Bile senden vazgeçemem Senden başka kimseyi Çekip vursan da seçmem GÖNLÜNDEKİ BU YANGINA TÜM ATEŞLERİ ŞAHİT OLSUN DUYSUN CÜMLÜ ÂLEM BUNU SENDEN BAŞKASINA BAKAN GÖZLERİM KÖR OLSUN | |
|