joker77 Admin
Mesaj Sayısı : 309 Yaş : 35 Localisation : yalova Kayıt tarihi : 17/05/07
| Konu: Resimli Şiir Arşivi Cuma Mayıs 18, 2007 10:47 am | |
| Aşkın keskin yanına mı rastlanır hep? Rastlanır da gidip her defasında kanatılır mı bu yara?.. Nerden çıktın "sen"? Gidişin neden gelişin kadar sessiz değil? Neden gidemiyorsun? Neden gitmeme izin vermiyorsun?...
Tutma ellerimi,üşümüş ellerinle... Dokunma saçlarıma ,içimi ürpertme... "gitme" deme titreyen dudaklarınla... Bakma gözlerime... Öpme!.. Yapamam ... Gidemem...Ben seni nedensiz sevdim. Bir rüyaydı uyanmak istemediğim. Ama bir tek seni sevdiğim bir rüya... Tek sevdiğin ben olmadığımı bile bile sevdim seni...
Yangına körükle gittim belki, Sevdim seni diyerek. Ama dost olayım istedim sana, Zor gününde başını yaslayacak omuz olmak istedim. Senin olmak imkansız olduğu içindi belki...
Ben, ben olmak isteseydim... Sen benim ol ebedi, Bir beni sev isterdim.
Omuzuma gömdüğünde başını, Nefesinle boğulmayı sevdim. Kucaklamayı sevdim seni, Koklamayı tenini... Ellerini sevdim yüzümde gezdiğinde Ya da alıp onları dudaklarına götürdüğünde, Dudağının sıcağını sevdim.
Bana sadece sarıl şimdi, Ne dersem diyim, Sana doğruyu anlatmak ne mümkün, Senin için ben seni... NEDENSİZ SEVDİM..Hiç kimse buyur etmedi beni Bu dünyada hiçbir yere Ama açtım bütün kapıları tekmeleyerek Bütün engelleri göğüsleyip yıkarak Buyrun dediler o zaman incelikle Buyur ettiler Ve Buyurdum
Elimden geldiğince görevimi yaptım Gülümsedim hıçkırıklarımı boğarak Sonunda kimsenin yorulmadığı denli yoruldum Artık kapılar açık kalsın Bundan sonra gireceklere Şimdi dinlenmeye gidiyorum Hoşcakal güzel dünyam. | |
|